Τρόποι Αποστολής – Κόστος μεταφορικών.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες, την ACS courier τα ΕΛΤΑ courier ή με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής).

Οι αποστολές εντός Κατερίνης, είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών (όπως ακριτικά νησιά ή ορεινά χωριά που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης) είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 100€.

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 90€ υπάρχει χρέωση η οποία ξεκινάει από 2.50€ ανά αποστολή, ανάλογα με το βάρος & όγκο των προϊόντων της παραγγελίας

Σε περίπτωση αντικαταβολής (σε όλη την Ελλάδα) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2.00€

Χρόνοι Παράδοσης

Προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 10:00 π.μ. και εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα, να παραδίδονται αυθημερόν στη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία (μεταφορική ή courier), έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 48ωρών. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 10:00 π.μ. η παράδοση από εμάς θα πραγματοποιείται την επομένη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να παραδίδονται εντός 48 ωρών (εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών).

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει λόγω έλλειψης του προϊόντος που επιλέξατε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.